0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Bättre vardag med barnvakt i Ängelholm

Få mer energi och kraft i vardagen med hjälp av barnpassning i Ängelholm från myNanny som har områdets bästa barnvakter.

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

Olika upplägg

Du kan få hjälp med vitt skilda saker som hämtning och passning över natten. Det finns en barnflicka för varje familj och situation, och vi är här för att se till att det blir en bra matchning så att er vardag kan flyta på som den ska.

Ta hjälp med barnen för att orka mer

Man ska inte se passning av barnen som en onödig lyx. Som förälder så kämpar man med att få livspusslet att gå ihop och kanske lyckas man med detta. Men om stress och dåligt med tid leder till att man inte har kraft och energi över till att faktiskt orka med att umgås med barn och familj så är det dags att ta hjälp. På myNanny så finns den bästa barnvakt Ängelholm har att erbjuda och det här är hjälp som ger så många positiva effekter både för barn och föräldrar.

Vad ska barnvakten göra då du är borta?

Något som vi alltid är noga med att ta reda på är vad familjer förväntar sig av barnpassning i Ängelholm. Det här är något som kommer att påverka vårt val av barnflicka. Beroende på de uppgifter som ska klaras av och ålder på barn så kan det ibland krävas specialkunskaper. Eftersom vi vidareutbildar våra barnvakter internt så vet vi precis vem som passar för vilket uppdrag.

En barnvakt i Ängelholm till ett bra pris

Kostnaden för barnpassningen ska inte vara det som avgör om man tar den eller inte. Här är RUT-avdraget en viktig faktor och något som vi kan hjälpa till med. Med detta avdrag så kommer man ner till samma nivå som då man väljer att betala svart. Samtidigt så bidrar man till att hjälpa barnvakten till att få fortsatt goda referenser och att jobba på ett lagligt och tryggt sätt. En mycket bra kombination tycker vi!

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

Skräddarsydd barnpassning som passar er

Det är viktigt att ni talar om för oss vilken typ av hjälp som ni har behov av. Det är på det viset som vi kan skicka en barnvakt i Ängelholm som verkligen kommer att passa er familj. Men vi börjar förstås med ett första möte där ni kan lära känna varandra och se om det kommer att fungera så som ni har tänkt er. Så ring oss gärna idag för att få veta mer och för att komma igång med passningen av barnen som släpper loss den goda energin i er familj!

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.