2023-04-16

Sara Wångmar på myNanny

Upptäck Stockholms spännande hinderbanor för barn

Det finns flera platser i Stockholm som erbjuder bra hinderbanor för barn i olika åldersgrupper och med olika svårighetsnivåer. Här är våra bästa tips på hinderbanor för barn i Stockholm!

Vår barnpassning finns tillgänglig i hela Stockholm!

Flera ställen i Stockholm erbjuder hinderbanor för barn i alla åldrar.

Siggesta gård

Siggesta gård i Värmdö erbjuder en rolig hinderbana för barn mitt ute i skogen.  Det finns även en mindre hinderbana med lite lättare hinder för yngre barn!

Det gäller att vara modig när man klättrar på en hinderbana!

Äventyrsbanan Stockholm

På Äventyrsbanan Stockholm får både stora och små testa sin mod och klättra högt upp bland träden. Det finns fem olika svårighetsgrader, så att nybörjare men även mer erfarna klättrare kan ha kul. Barn över 13 år kan även prova på deras zipline! 

Svårt att få ihop vardagen?

Sara på myNanny här! Vi matchar er med en pålitlig barnvakt som hjälper er att få ett lugnt familjeliv.

Mer om myNanny

Leos Lekland

Leos Lekland är en populär lekplats för barn i Stockholm som erbjuder många roliga aktiviteter för barn. På Leos finns det också en utmanande hinderbana för barn. En stor fördel med hinderbanan på Leos Lekland är att den är inomhus, vilket betyder att den är öppen året runt. En perfekt aktivitet för regniga dagar!

Hinderbanor är perfekta balansövningar!

Djungelgympa

Djungelgympa är en gymnastikgrupp för barn mellan 1-8 år som finns på flera olika ställen i Stockholm. Där får barnen bland annat prova på deras hinderbana som har ett roligt djungeltema. Tycker barnen om gymnastik kan du läsa våra tips på fler ställen att prova här!

Barnens Hinderbana

Barnens Hinderbana är ett årligt event utomhus i Stockholm som är öppet för barn mellan 5 och 14 år. Banan anpassas efter ålder och avslutas alltid med att barnen får utmana Gladiatorerna från TV!

Det finns hinderbanor i alla möjliga svårighetsgrader.

Toughest – Stockholm Family

Toughest i Stockholm har en hinderbana för familjer som är öppen för barn från fem år och uppåt. Här kan hela familjen ha kul tillsammans med olika hinder såsom repklättring, balansgång, och olika typer av väggar.

Anlita en barnvakt och få mer kvalitetstid med familjen.

Mer tid till utflykter med myNanny

En barnvakt från myNanny kan ge dig och ditt barn möjlighet att göra saker tillsammans som ni annars inte skulle ha tid för – som att gå på en utflykt eller besöka en hinderbana. Alla våra barnvakter är certifierade så att du kan känna dig trygg med att ditt barn är i goda händer – vilket gör det enklare för dig att koppla av och njuta av tiden tillsammans med ditt barn!

Vill du veta mer om vår barnpassning? Kontakta oss nu!

Sveriges bästa barnpassning enligt Trustpilot

Mer om myNanny

Författare

Sara Wångmar I Skribent på myNanny

Senast uppdaterad

5 mars 2024
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Vårt mål: En trygg och pålitlig nanny för hela familjen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Kontakta