Sara Wångmar på myNanny

2023-03-16

Gymnastik för barn i Stockholm – 6 fartfyllda ställen för barn

Gymnastik kan vara en rolig och utmanande aktivitet för barn i alla åldrar. I Stockholm finns det många ställen där barn kan prova på gymnastik. Här är vår topplista på 8 ställen att prova på gymnastik för barn i Stockholm!

Kom igång med professionell barnpassning i Stockholm!

Gymnastik är bra för att utveckla barns finmotorik.

Flipkidz

Flipkidz är ett gymnastikcenter i Stockholm för barn mellan 2-8. Fokuset ligger på att barnen ska träna på sin fintmotorik genom redskapsgymnastik i åldersanpassade grupper. Förutom gymnastik erbjuder Flipkidz andra aktiviteter anpassade för barn, såsom styrkeövningar och hinderbanor. 

Svinga dig fram och häng som en apa!

Djungelgympa

Djungelgympa är en lekfull träningsform som inspirerats av livet i djugeln, där barnen får utforska en fantasifull tropisk värld samtidigt som de tränar sin styrka, kondition och koordination. Djungelgympa erbjuder gymnastik för barn i åldrarna 1-8 år på flera ställen i Stockholm. Barnen delas sedan upp i tre åldersanpassade grupper för att anpassa gymnastiken på bästa sätt!

Hur mycket skulle det kosta dig att ta hjälp av en personlig nanny?

Räkna ut ditt pris snabbt och enkelt här!

Bamsegympa

Bamsegympa drivs av Stockholms Barnidrottsförening och är till för barn mellan 2-7 år. På Bamsegympa får barnen bland annat prova på hinderbanor, akrobatik och andra roliga gymnastikaktiviteter. Det finns klasser både med och utan föräldrar!

Så får du tränat samtidigt som du har roligt med ditt barn!

Utveckla balansen på Stockholm Arobatic Academy i Södermalm.

Stockholm Acrobatic Academy

Stockholm Acrobatic Academy är en akrobatikskola som erbjuder träning och undervisning i akrobatik och cirkuskonster, för både nybörjare och experter. Där får barn och unga utveckla sin balans, styrka, koordination och kreativitet. Skolan fokuserar på en trygg och positiv lärandemiljö där alla elever får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och intressen.

Nordic Wellness – barn och ungdomar

Hos Nordic Wellness hittar du en rad olika klasser inom gymnastik för barn i Stockholm. Gymnastiken beskrivs som en rolig blandning av akrobatik, cheerleading och funktionell träning, med fokus på kroppskontroll och flexibilitet. De erbjuder även ungdomsträning för äldre barn.

Det finns många ställen som erbjuder gymnastik för barn i Stockholm.

Gymi

I Bromma hittar du Gymi – ett finskt gymnastikkoncept som utnyttjar barnens spring i benen på ett produktivt sätt. Utöver gymnastikklasserna så anordnar Gymi även läger och kalas!

Med en barnvakt från myNanny får ni tid till mer roliga aktiviteter!

Få mer kvalitetstid med myNanny

Få mer tid till att fokusera på att planera roliga utflykter och aktiviteter i Stockholm som hela familjen kan njuta av tillsammans! En nanny kan ge dig mer tid att koppla av och ha kul med ditt barn, utan att du behöver tänka på massa måsten. Vi löser livspusslet åt dig genom att handplocka en barnvakt utifrån din familjs behov och önskemål – oavsett vart ni bor i Stockholm.

Vi erbjuder barnpassning i hela Stockholm – få ett gratis prisförslag!