Sara Wångmar på myNanny

2023-04-16

Barnkalas Malmö: De bästa platserna att anordna ditt barns födelsedagskalas

Planerar du ett födelsedagskalas för ditt barn i Malmö och behöver inspiration? Från minigolf och go-kart till cirkuskonster och glassmakeri – i Malmö finns något för alla barn. Här är vår guide till våra bästa tips på barnkalas i Malmö!

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med barnpassning till barnkalaset!

Minigolf är ett populärt alternativ för barnkalas i Malmö.

Malmö Äventyrsgolf

Malmö Äventyrsgolf i Folkets park erbjuder minigolf med Malmös ikoniska landmärken som tema. Banorna kan anpassas för alla åldersgrupper och nivåer – så att även minstingarna kan spela. Det finns även en glassbar!

Hur mycket skulle det kosta dig att ta hjälp av en personlig nanny?

Räkna ut ditt pris snabbt och enkelt här!

DinoCity

DinoCity är ett lekland som är ett perfekt ställe för barnkalas för små dinosauriefans. Barnen kan resa tillbaka i tiden och åka rutschkanor, utforska grottor och även dela ett bord med en dinosaurie på deras restaurang!

På Augusta Glassmejeri finns det glass i stora lass!

Augusta Glassmejeri

Augusta Glassmejeri är en unik upplevelse för barnkalas i Malmö där barnen får prova på att göra egen glass. I kalaset ingår provsmakning och andra roliga aktiviteter för sötsugna barn och vuxna.

Entré-tainment

För en mer äventyrlig upplevelse erbjuder Entré-tainment olika aktiviteter som laser tag och virtual reality-spel. Upplevelsecentrumet består av fyra spännande verksamheter som har något för både stora och små.

Att åka go-kart är en fartfylld aktivitet för de som vågar!

Gokartcity

Gokartcity i Malmö erbjuder en adrenalinfylld aktivitet som passar bäst för lite äldre barn, med flera olika banor och fordon att välja mellan.

Funnys Äventyr

Kliv in i en sagovärld på Funnys Äventyr! I deras barnkalas ingår roliga inomhus-äventyrsbanor som tar barnen genom olika utmaningar och hinder. De har dessutom pjäser och aktiviteter med folkkära karaktärer såsom Alfons Åberg och Pettson och Findus!

Lekland är perfekta ställen för barnkalas!

Busfabriken

Busfabriken är en inomhuslekplats som är ett populärt val för barnkalas i Malmö – av en god anledning. Här får barnen prova på roliga aktiviteter såsom klätterställningar, hoppborgar och bollhav.

Malmö Cirkusskola

Malmö Cirkusskola ger chansen för barnen att lära sig klassiska cirkuskonster som jonglering, trapets och att gå på lina. Ett interaktivt och annorlunda alternativ till barnkalaset!

Almviks 4h-gård har varit öppen för allmänheten sedan 1976.

Almviks 4H-gård

Almviks 4H-gård är också en mysig plats för djurälskande barn att umgås med och mata djur som getter och kaniner. I barnkalaset ingår det även en skattjakt och en guidad tur runt den idylliska 1800-tals gården.

Barnkalas i Folkets Trädgård

Hyr Folkets Trädgård till barnkalaset! Parken erbjuder en vacker miljö med grillmöjligheter och mysig belysning.

Vi löser livspusslet åt dig.

Få hjälp med barnkalaset av en nanny

Oavsett om du behöver en hjälpande hand till barnkalaset eller om du är i behov av regelbunden barnpassning, kan myNanny hjälpa dig. Våra professionella och pålitliga barnvakter finns i hela Malmö med omnejd.

Vi finns tillgängliga i hela Malmö – få ett gratis prisförslag!