Trygg barnvakt med RUT-avdrag

 • Barnvakt rutavdrag, finns i hela Sverige
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt RUT

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Har du koll på skattereglerna för barnvaktsjobb?

Betala vitt för barnpassningen med barnvakt RUT

De flesta upplever att det känns tryggt att hyra in barnvakten på ett lagligt sätt. Det är inte alltid så enkelt att vara insatt i vad som gäller när man ska betala för barnpassning för det här är ett område som kan upplevas som lite snårigt. Men med myNanny så kunde det inte bli enklare. Vi hjälper till med barnvakt RUT och ser till att ni får en laglig tjänst med barnflickor som får bra betalt och som är utbildade och erfarna. Priset är bra med RUTavdrag barnpassning och ni får hjälp med barnpassning som går att lita på.

Om du inte är insatt i de skatteregler som gäller för tjänster som RUTavdrag barnpassning så ska du veta att du inte är ensam om detta. När barnen har blivit lite äldre så inser man plötsligt att man faktiskt behöver lite hjälp för att kunna vara människa igen. Dessutom så kan jobbet kräva att man får fria händer och då är det förstås viktigt att man får trygg och professionell hjälp. Med barnpassning RUT så kommer man ner i pris så att man betalar ungefär lika mycket som man hade gjort svart och det är en stor fördel.Man kan säga att du får bättre pris med RUTavdrag barnpassning, men samma höga kvalitet på er barnvakt.

Man kan betala en barnvakt privat och inte skatta men bara om det inte rör sig om mer en någon tusenlapp per år. Det här blir knappast hållbart med tanke på att man antagligen behöver hjälpen lite mer än så. Om man betalar en person mer än 1000 kronor per år så måste man ge Skatteverket en kontrolluppgift om detta. Man behöver inte betala arbetsgivaravgift upp till 9999 kronor per år, men här krävs det ändå lite mer som man ska ha koll på för att inte göra sig skyldig till fel.

Eftersom det finns lite olika regler beroende på vad personen som man betalar gör i övrigt så gäller det att undersöka detta noga om man tänker ordna med barnvaktens timlön privat. Det är till exempel andra regler då man anställer en student tillfälligt under ett lov än då man hyr in en barnflicka permanent för flera månaders tid och kommer att betala mer än 10 000 kronor per år för detta.

Vi har koll på exakt vad som gäller med RUTavdrag barnpassning och det är därför som vi kan hjälpa till med det ekonomiska på ett så smidigt sätt. Priset blir bättre med barnvakt RUT och du behöver inte oroa dig för skattebrott!

Vad gäller med RUTavdrag barnpassning?

Man kan förstås undra när man får rätten till barnpassning RUT och det är inte så komplicerat. De krav som ställs för RUTavdrag är tydliga. Om det är så att barnet passas i eller nära bostaden så har man rätten. Detta även om barnflickan kommer att hämta barnet från förskolan, grundskolan eller från någon form av fritidsaktivitet. Det här är helt upp till er att utforma och här är vi mycket flexibla med hur barnpassningen kan komma att se ut. RUTavdrag barnpassning gäller återigen oavsett.

De aktiviteter som ingår under barnpassningen täcks av RUTavdraget. Själva barnpassningen är självklart inkluderad, men sedan så är det också så att barnvakten kan hjälpa till med läxläsning och skolarbete och detta kommer också att täckas av RUTavdrag barnpassning. Man kan också räkna in saker som förberedelse av mellanmål och annan enklare matlagning som är en naturlig del av barnpassningen. För de flesta så är det alltså så att barnpassning är ett solklart exempel på något som man har rätt till RUTavdrag för.

Barnpassning RUT, rutavdrag
Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Vikten av att få laglig hjälp med barnpassningen

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta