Tryggt, personligt & professionellt

Barnvakt lön

myNanny ordnar en vit lön till er barnvakt. Med RUT-avdraget blir ert pris från 149 kr/h – inklusive utbildning, certifiering & försäkring.

Timlön för en erfaren nanny

Vilken barnvakt lön kan man förvänta sig?

Är det värt att jobba som nanny? Det här är ju trots allt ett jobb som kräver en hel del engagemang och arbete. För den som tycker om barn och som gärna vill lära sig mer om barnutveckling, lekar och hur man planerar läggdags, måltider och mer så är det inte bara den barnvakt lön som man får för jobbet som lockar. Visst kan man få bra betalt, men framför allt så är det här den typ av arbete som man får god användning för i framtiden då man kan dra nytta av att veta hur man strukturerar barnens tillvaro, detta särskilt då man själv blir förälder!

Det man kan säga är att det vanligtvis är så att man får bättre timlön ju mer erfarenhet man har, och ålder kommer också att spela in. Det är onekligen så att man kan få det lite tuffare med krav om rimlig lön då man ordnar uppdrag privat men det behöver inte alltid vara så. Om man jobbar för vänner till familjen så kan det förstås vara så att de erbjuder en ersättning barnvakt som ligger en bra bit över det normala, men då får man ju lön för föräldrarnas vänskap hellre än för det goda arbete man faktiskt utför vilket inte alltid känns så bra. Med myNanny så är det alltid en rimlig timlön som gäller och dessutom så ser vi till att erfarenheten och kunskapen som krävs för jobbet ges via oss. Våra priser för en barnvakt hittar ni på startsidan.

Något som är mycket bra med att få betalt via oss är att man då får ett satt pris. Man vet precis vad man kan förvänta sig i timlön då man jobbar mitt på dagen eller kanske en helgkväll. Dessutom så behöver man inte oroa sig för att verkligen få in pengarna från en familj som man kanske inte känner i förväg och det är också en stor fördel.

Lön barnpassning i samma familj

När man jobbar med samma familj under en längre period så kan man inte jämföra den barnvakt lön man får per timme med den betalning man får för detta uppdrag i sin helhet. Det här är olika typer av jobb och därmed så kan det röra sig om olika taxa. Det viktigaste är att man upplever att man är nöjd med den lön man får och det är avgörande att man pratar om detta från start.

När man jobbar många timmar hos en familj så är det också så att det kan bli tal om mer än faktiskt barnpassning. Det här kan vara helt okej om man har kommit överens om det men det är viktigt att man från start vet vad som ska ingå i priset så att det inte blir så att man gör saker som man upplever är för svåra eller att man inte får ordentligt betalt för allt som man måste göra på jobbet. Här finns vi som ett stöd då uppdraget diskuteras och barnvakt och familj möts för att se om det skulle kunna fungera.

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt lön

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Barnvakt lön för barnpassning ska vara lämplig

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta