Barnvakt heltid

 • Få en trygg barnvakt på heltid eller deltid
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt heltid

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Ett tydligt jobbuppdrag är viktigt

Barnpassning heltid är ett spännande jobb

Det är spännande att jobba med barn och då man får möjligheten att hjälpa till dagligen så kommer man snabbt att lära sig viktiga saker både om barnen och om hur man ska sköta ett hushåll. Även om man kanske inte kommer att jobba som barnvakt på heltid för all framtid så är detta värdefull kunskap. Faktum är att de som jobbar som barnflickor med myNanny ofta har stor nytta av denna referens även för andra typer av jobb eftersom den visar på att man kan ta ansvar.

Innan vi skickar ut en barnflicka på uppdrag så kommer vi att se till att alla är väl införstådda med vad som gäller. Man kan ju ha olika behov i olika familjer och det ställer stora krav på oss såväl som på barnflickan. Genom att börja med att noga gå igenom uppdraget med familj och med barnvakten så ser vi till att arbetsuppgifterna är tydliga och uppfattade.

När en daglig barnpassare sökes så är det ofta så att man även tänker sig att få hjälp med annat i hemmet som enklare städning, matlagning och kanske också viss passning av husdjur. Det kan till exempel vara så att barnvakten ska komma på morgonen och hjälpa till med morgonrutinerna för att sedan ta barnen till förskola och skola. Därefter så kan det vara så att man behöver lite hjälp hemma med hushållsuppgifter och med fyrbenta familjemedlemmar som också behöver komma ut.

När barnen är redo att komma hem igen så får barnflickan ta hand om detta och även se till att de kommer att äta och göra läxor. De uppdrag som gäller hela dagen fram till kvällen kan också innebära att man förbereder för nattning. Det här låter i stort sett som ett au pair jobb men barnvakten kommer ju att gå hem igen när arbetet är klart så riktigt samma sak är det inte.

Jobba lokalt som barnvakt på heltid

I och med att det inte rör sig om au pair jobb så finns det en stor fördel med att jobba där man bor. Det här är något som även familjer drar nytta av då barnvakten inte behöver resa så långt för att komma. På så vis så slipper man förseningar som kan uppstå då lokaltrafiken inte fungerar på bästa vis. Kan barnvakten promenera till jobbet eller kanske cykla dit så är det idealt, och på myNanny så försöker vi att så ofta som det går att matcha familjer med barnflickor som finns lokalt.

En annan fördel med att ta uppdrag lokalt är att man känner sig hemma i omgivningen. I början då man lär sig rutinerna och får ordning på varje dags schema så är det skönt att veta att man i varje fall hittar i området och känner sig trygg på detta vis. Det är bra både för föräldrarna och för barnflickan då det blir mycket lättare att komma överens om var och när då barnflickan är väl medveten om vad man talar om.

Såhär gör du för att bli barnvakt heltid

Om du vill bli barnvakt heltid så måste du söka in till oss på myNanny och det gör du enkelt via att gå in på vår hemsida och fylla i en ansökan. Sedan börjar vår urvalsprocess. Först och främst så kommer man att bli kallad till en intervju som sker digitalt. Där kommer du då kunna berätta om dig själv, om dina erfarenheter med barnpassning och att du är intresserad av att  jobba som barnvakt heltid. Om du har lite andra frågor och funderingar så kan du ställa dem till rekryteraren. Annars kan du alltid höra av dig till oss på vardagar från kl 09-19.

Som nästa steg i processen så görs det en noggrann bakgrundskontroll. Det betyder att vi begär ett större utdrag ur belastningsregistret för att se till att man har ett fläckfritt förflutet. Det är ett krav för att kunna bli nanny hos oss. Det gäller för alla som bli barnvakter, inte bara för de som vill bli barnvakt heltid.

Om man klarar ovanstående steg så kan man bli erbjuden en tjänst som barnvakt heltid, men du kommer inte kunna börja bli ihopparad med en familj riktigt än. Du måste ta vissa certifieringar och gå utbildningar för att kunna söka uppdrag. Du får bland annat gå utbildningar och ta certifieringar inom HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt olycksfallshantering. Detta är väldigt viktigt att kunna för att du ska bli en trygg och säker barnvakt.

När du är färdigutbildad och skrivit på ditt kontrakt kan du nu börja söka uppdrag som barnvakt heltid. Vi gör vårt bästa med att matcha dig med en familj där du kan hjälpa dem. Ibland kan det gå snabbt och ibland tar det lite tid. Vi satsar alltid på att ha hög kvalitet på vår barnpassning och vill se till att du känner dig bekväm med en familj och att de gör detsamma med dig.

Barnpassning, barnvakt heltid

Få mer information om barnvakt heltid

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny

Mer utbildning och kunskap kan behövas

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta