Barnvakt Uddevalla

 • Få en trygg barnvakt i Uddevalla med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Uddevalla från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Uddevalla

  Alla barnvakter i Uddevalla genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik..

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Uddevalla för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Uddevalla. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-träff

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Uddevalla vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Uddevalla:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Uddevalla

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny – Barnvakt Uddevalla

Barnvakt Uddevalla som ger kontinuerligt stöd

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Få den bästa nanny Uddevalla som vi kan förse dig med

Då tiden är knapp och du måste få hjälp snabbt

Med en bra lösning för stunder då man behöver hjälp med passning så kan man ordna med barnvakten även då det blir akut. På myNanny så har vi tillgång till ett stort kontaktnät med flera olika erfarna och utbildade barnvakter som finns i Uddevallatrakten, och därmed så behöver du aldrig förlita sig på en enda person.

Dina barn förtjänar det allra bästa men livet ser ut som det gör och ibland så kan du inte vara där direkt efter skolan eller under enstaka helgkvällar. För att slippa pinsamma situationer med barn på jobbet eller på fester där ingen vill se dem så är det bra att ha en barnvakt redo. Det är klart att du ska leja den bästa nanny Uddevalla kan förse dig med, men det gäller att du vet var denna person finns. Det kan nämligen vara svårt att själv intervjua alla unga människor som eventuellt skulle kunna passa in i din beskrivning av den bästa barnpassaren.

Så jobbar en riktigt bra barnvakt i Uddevalla

Till att börja med så är det smart att betänka vad man kan kräva av en bra barnvakt. Det finns föräldrar som inte har insett att barnpassningen kan vara så mycket mer än en person som överser tv-tittande och eller barn som sover. En erfaren nanny Uddevalla har kan man lita på vad gäller saker som tillredning av enklare mat, läxläsning, nattning och givetvis också lek och aktiviteter under vakna timmar. Med den här typen av barnvakt så behöver man aldrig ha dåligt samvete för att man inte hinner med precis allt.

Det är smart att se framåt och inse att man kan komma att behöva hjälp i sista stund. Har man förberett för det i tid och till och med har god kontakt med flera olika nannies så blir det inte stressigt trots att man får veta att man måste jobba över resten av veckan på tisdagen eller onsdagen.

När man vänjer sig vid att ha hjälp från en nanny Uddevalla så blir man också bättre på att strukturera detta. Man inser vilka instruktioner som behövs för att det ska fungera och man blir bättre på att valla in nya barnvakter på ett effektivt och trevligt sätt. Detta särskilt då de kommer med grundläggande utbildning om säkerhet och hur man tar hand om barn i olika åldrar.

Fördelen med en erfaren nanny Uddevalla kan erbjuda

Även om det givetvis är viktigast att man får en barnpassare som verkligen tycker om jobbet och som passar bra ihop med ens barn så finns det fördelar med erfarenhet. En nanny Uddevalla har att erbjuda via myNanny kan ha ett förflutet som au pair eller så kanske personen bara har jobbat mycket med barn på kvällar och helger. Alla våra barnpassare får ett stöd som bidrar till goda kunskaper som säkerhet vilket är mycket viktigt. Det här gör att man kan slappna av då man vet att den som tar hand om barnen är insatt i hur man hanterar olika situationer och jobbar på ett professionellt sätt. Kontakta oss för en trygg barnvakt Uddevalla!

Trygg barnvakt, barnflicka och barnpassning med en nanny från myNanny

Vanliga frågor & svar om barnvakt Uddevalla

⭐ Är vår barnvakt i Uddevalla personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Uddevalla får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Uddevalla för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Uddevalla för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Uddevalla?

Våra barnvakter finns i hela Uddevalla såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Uddevalla eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Boxhult, Dalaberg, Fasseröd, Gustafsberg, Herrestad, Kissleberg, Kurveröd, Skogslyckan och Unneröd. Kontakta oss nu för en prova-på-träff med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Uddevalla?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Uddevalla. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Uddevalla. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Uddevalla? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Uddevalla börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Uddevalla för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Uddevalla med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Karta för barnvakt, barnpassning

En barnvakt i Uddevalla som kan lite mer

Nöjda barn och vuxna med vår barnpassning Uddevalla

Efter så många år så kan vi säga att vi vet vad som krävs för att barnpassning ska fungera på rätt sätt. Vi har numera ett mycket stort kontaktnät av barnvakter som inte bara har tidigare erfarenhet av att ta hand om barn utan också har genomgått vår gedigna utbildning. Med myNanny så blir barn och vuxna nöjda för med oss så blir det en barnvakt i Uddevalla att lita på. Oavsett när ni behöver hjälpen så finns vi här med personerna som kommer att passa er familj och livssituation perfekt.

Något som vi faktiskt är stolta över är att kunna erbjuda hjälp som är lite mer än vanlig barnpassning i Uddevalla. Vi tror att man får bästa möjliga situation då man som föräldrar kan ställa krav och veta att barnflickan förstår hur saker och ting ska skötas. Det här kräver förstås att barnvakten är utbildad och vet hur man gör saker på ett säkert sätt med barnen. Många av våra barnvakter har bakgrund som au pair och därmed så kan de en hel del redan då de börjar. (Läs gärna några av våra referenser efter att de använt vår nanny för barnpassning).

Men vi ser också till att ge fler verktyg i form av vidareutbildning och med certifiering för säkerhet. Det här ger stor trygghet och en självsäkerhet som barnen känner av. Våra barnflickor i Uddevalla vet hur man rör sig i trafik och parker med barn, de klarar av uppgifter i köket som tillredning av måltider, och de vet hur man organiserar läxläsning och förberedelse för nattning på ett behagligt och väl strukturerat sätt.

Några populära upplägg för barnvakt Uddevalla är just nu:

 1. Barnvakt Uddevalla dagtid
 2. Barnvakt Uddevalla hämtning & lämning
 3. Barnvakt Uddevalla kvällar och helger
 4. Barnvakt Uddevalla heltid / deltid
 5. Barnvakt Uddevalla akut
 6. Barnvakt Uddevalla bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta