0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Var finns en barnvakt i Uddevalla?

Ni kan sluta leta, myNanny har all barnpassning i Uddevalla som ni behöver, och vi skickar bara utbildade och pålitliga barnvakter!

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

Nöjda barn och vuxna

Efter så många år så kan vi säga att vi vet vad som krävs för att barnpassning ska fungera på rätt sätt. Vi har numera ett mycket stort kontaktnät av barnvakter som inte bara har tidigare erfarenhet av att ta hand om barn utan också har genomgått vår gedigna utbildning. Med myNanny så blir barn och vuxna nöjda för med oss så blir det en barnvakt i Uddevalla att lita på. Oavsett när ni behöver hjälpen så finns vi här med personerna som kommer att passa er familj och livssituation perfekt.

En barnvakt i Uddevalla som kan lite mer

Något som vi faktiskt är stolta över är att kunna erbjuda hjälp som är lite mer än vanlig barnpassning i Uddevalla. Vi tror att man får bästa möjliga situation då man som föräldrar kan ställa krav och veta att barnflickan förstår hur saker och ting ska skötas. Det här kräver förstås att barnvakten är utbildad och vet hur man gör saker på ett säkert sätt med barnen. Många av våra barnvakter har bakgrund som au pair och därmed så kan de en hel del redan då de börjar. (Läs gärna några av våra referenser efter att de använt vår barnpassning).

Men vi ser också till att ge fler verktyg i form av vidareutbildning och med certifiering för säkerhet. Det här ger stor trygghet och en självsäkerhet som barnen känner av. Våra barnflickor vet hur man rör sig i trafik och parker med barn, de klarar av uppgifter i köket som tillredning av måltider, och de vet hur man organiserar läxläsning och förberedelse för nattning på ett behagligt och väl strukturerat sätt.

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

Viktigt med kontinuerliga stöd

Något som gör vår barnvaktstjänst extra effektiv och pålitlig är att vi alltid finns här som stöd både för barnflickan och för familjer. När det uppstår frågor så är vi snabba på att ta hand om dessa. Även en erfaren barnpassare kan ju hamna i nya situationer där det kanske inte är helt tydligt hur man ska agera på bästa vis. Våra experter hjälper till och ser till att barnen alltid får bästa möjliga barnpassning och att våra barnflickor fortsatt utvecklas vilket gör jobbet så spännande och intressant.

Vi är också en viktig hjälp för föräldrar som kan ha synpunkter och frågor. Dessutom så hjälper vi till med rutavdrag vilket bidrar till mycket bra priser och att barnvakterna kan få en lön som gör att de känner stor motivation.

Hör av er till oss idag om ni behöver hjälp med att passa barnen. Vi kan ordna med sporadisk passning såväl som med regelbundna uppdrag. Det är upp till er hur ni vill lägga upp barnpassningen. Vi ordnar med barnvakten som har rätt kvalifikationer och som ser fram emot att lära känna er och barnen!

Vi finns i hela Karlstad, men också andra städer, se dem här.

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.