Barnvakt Järfälla

 • Få en trygg barnvakt i Järfälla med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Järfälla från myNanny?

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning på promenad

  1 Trygg & utbildad nanny i Järfälla

  Alla barnvakter i Järfälla genomgår intervjuer, tester, bakgrundskontroll & utbildning. Er barnvakt utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

 • Nanny, barnvakt, barnflicka — barnpassning med lek tillsammans med barnen

  2 Barnpassning i Järfälla för era behov

  Vi finns både centralt & utanför Järfälla. Er certifierade barnflicka matchas personligt efter er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

 • Föräldrar nöjda med sin barnpassning från myNanny barnvakt, nanny, barnflicka

  3 RUT-avdrag & prova-på-möte

  Prova & se vad ni tycker! Med RUT kostar det inte mer och ger er nanny i Järfälla vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Trygg barnpassning Järfälla:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Barnvakt Järfälla

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer on myNanny

Ett bättre pris med RUT-avdraget

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Järfälla

⭐ Är vår barnvakt i Järfälla personlig för vår familj?

Absolut, alla som har hjälp med barnpassning i Järfälla får en personligt utvald nanny som är matchad för just er familj. Ni får lära känna er barnflicka dels genom att vi presenterar barnvakten för er — då har ni alltid möjlighet att ställa fler frågor om er barnvakt eller be oss att hitta en ny nanny Järfälla för er familj. När vi väl har hittat den perfekta barnvakten, får ni träffa er barnvakt för ett första möte. Detta brukar vara ett populärt tillfälle för att lära känna er barnvakt och för barnen att få möjlighet att skapa rätt kontakt. Om ni mot förmodan inte är nöjda, är det självklart att vi hittar en ny barnvakt Järfälla för er familj!

⭐ Var finns myNanny barnvakt i Järfälla?

Våra barnvakter finns i hela Järfälla såväl som i resten av regionen och i hela Sverige. Det innebär att ni kan få barnpassning oavsett om det gäller en central barnvakt i Järfälla eller långt utanför. Några exempel där vi har barnvakt: Viksjö, Barkaby, Jakobsberg, Kalhäll, Stäket och Skälby. Kontakta oss nu för ett prova-på-möte med er barnvakt!

⭐ Hur gör jag för att få en barnvakt i Järfälla?

Vi finns i hela Sverige och givetvis även med vår tjänst för barnvakt Järfälla. Klicka dig in på vår hemsida och kontakta oss, så hjälper vi dig med en riktigt bra nanny i Järfälla. Första steget för oss är nämligen ett första samtal om er familjs särskilda behov, så att vi kan hitta den perfekta barnvakten för er.

⭐ Vad kostar det med barnvakt i Järfälla? Kan jag använda RUT?

Alla våra upplägg för barnvakt Järfälla börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver barnpassning dagtid eller barnvakt på exempelvis kvällar och helger. Vi har en trygg barnflicka Järfälla för alla tider och behov. Barnvakterna har stor och bred erfarenhet, av allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder. Kontakta oss nu för mer information om priser för barnvakt Järfälla med RUT-avdraget som medför att ni betalar en förmånlig timlön för er familj!

Fördelar med en lokal barnvakt i Järfälla

Pålitligt är viktigt när du väljer nanny i Järfälla

Kontakta oss idag för att boka ett första möte med en barnvakt i Järfälla som vi kan förmedla. Vi kommer att se noga på era behov för att kunna ge er ett bra pris och för att matcha er med rätt person. Det här är ett säkert steg mot en lättare vardag där ni äntligen kan få lite tid över för mer än måsten.

Vi har tillgång till barnvakter i hela Sverige och givetvis också över hela Stockholm. Men när ni hör av er för att få hjälp med barnvakt i Järfälla så försöker vi alltid att finna en person som finns lokalt nära er. Det här minskar inte bara på restider, det är också något som bidrar till tryggheten då barnvakten kan området. Med utbildning och certifiering så ser vill till att ni får barnpassning som är trygg och professionell så hör av er idag för att få veta mer!

En barnvakt i Järfälla att känna sig trygg med

Tryggheten är viktig både för barn och för föräldrar och här finns det flera saker som kommer att spela in. När vi anställer barnpassare så är vi noga med att undersöka bakgrund och erfarenhet. Vi bygger på med mer utbildning och ger viktiga kunskaper om säkerhet i hem och utomhus för att kunna certifiera varje person som kommer att representera myNanny. Resultatet blir en barnvakt som ni kan lita på, läs mer.

Vi börjar med att boka ett möte med en person som vi tror kommer att passa er familj. Här ser vi på saker som vilken typ av uppdrag det rör sig om. Barnvakten måste ju ha ett schema som stämmer väl överens med ert så att det inte uppstår onödiga krockar. Vi är också noga med att personen som kommer till er har kunskap om hur man tar hand om barn i den ålder som det gäller och även om hur man beter sig på ett säkert sätt i hem och i parker.

Ni får träffa er blivande barnflicka och då kan ni känna efter. Om allting känns bra så är det bara att boka in uppdrag och se fram emot en lösning som man kan luta sig mot då det blir svårt att hinna med. Professionell barnpassning i Järfälla är det som gör att man få energin som så ofta fattas och att man kan vara borta från barnen utan att uppleva stress och oro.

Några populära upplägg för barnvakt Järfälla är just nu:

 1. Barnvakt Järfälla dagtid
 2. Barnvakt Järfälla hämtning & lämning
 3. Barnvakt Järfälla kvällar och helger
 4. Barnvakt Järfälla heltid / deltid
 5. Barnvakt Järfälla akut
 6. Barnvakt Järfälla bröllop / event

 

Kontakta