0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Var finns er barnvakt i Örnsköldsvik?

Kontakta myNanny för barnpassning i Örnsköldsvik av duktiga och erfarna barnvakter som är certifierade för att jobba på ett säkert sätt.

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

Vi har barnvakten som sökes!

Ni behöver inte leta längre! Vi har den bästa barnvakt Örnsköldsvik någonsin kommer att få. Det är något vi är säkra på eftersom vi lägger ner ett så stort arbete på att hitta rätt personer och på att utbilda dessa. Oavsett om ni behöver hjälp någon kväll då och då eller om ni söker barnpassning för morgon såväl som eftermiddag så kan ni lita på att vi kan hjälpa till.

Nöjda familjer och glada barn

Vi erbjuder barnpassning i Örnsköldsvik på era villkor. Det betyder att ni får det stöd som faktiskt behövs. Genom att utbilda barnvakter så ser vi till att varje person har rätt kunskap. Dessutom så är vårt stora kontaktnät något som garanterar att vi snabbt kan hjälpa er att hitta barnvakten som söker efter jobb på de tider då ni kan erbjuda det.

I och med att våra barnvakter är så barnkära så känner barnen att den som kommer för att passa verkligen bryr sig om. Det här är bara en av de saker som leder till att barnen själva ser fram emot nästa tillfälle och det är klart att familjer känner sig nöjda och glada när det är så.

Bra med lokal hjälp

Med barnpassning i Örnsköldsvik så får man lokal hjälp vilket är bra eftersom det innebär kortare resor för den som ska passa barnen. Det här gör att det blir lättare att hålla tider och också att barnvakten kan se en mening med att komma även för en kortare stund någon kväll då och då. Vi är noga med att matcha familjer med rätt personer så att barnvakterna också blir nöjda och ser fram emot nya uppdrag. Det här skapar en mycket positiv stämning som alla drar nytta av.

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

En barnvakt i Örnsköldsvik som kan lite mer

Något som vi är stolta över är hur vi har lyckats vidareutbilda våra barnvakter så att de kan mer än barnpassning. En barnvakt i Örnsköldsvik via myNanny är en person som kan hjälpa till med hämtning, matlagning och till och med passning på natten! Tveka inte att kontakta oss då ni behöver hjälpen och tala om när och hur. Vi har rätt personer med god erfarenhet och med rätt attityd. De väntar på att få träffa er och era barn för att prata om den typ av passning som ni vill ha och för att boka in uppdrag.

För mer läsning gå till startsidan.

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.