Barnvakt Kungsbacka

 • Få en trygg barnvakt i Kungsbacka med omnejd
 • Utbildade & personligt utvalda barnvakter
 • Lös livspusslet, börja med en prova-på-träff!

Varför väljer så många en barnvakt i Kungsbacka från myNanny?

 • Barnvakt Kungsbacka

  1 Trygg barnvakt i Kungsbacka

  Vi vill erbjuda trygg barnpassning, därför genomgår alla barnvakter intervjuer, tester och bakgrundskontroller. De utbildas även i säkerhet och HLR.

 • Barnvakt Kungsbacka

  2 Handplockad barnvakt efter ert behov

  Er barnvakt i Kungsbacka är alltid personligt utvald efter er familjs behov. myNanny finns både centralt i Kungsbacka men även i närliggande orter.

 • Barnvakt Kungsbacka

  3 RUT-avdrag & ett prova-på-träff

  Boka in ett prova-på-träff och se vad ni tycker! Vår barnpassning är giltig för RUT-avdraget samt ger den barnvakten en trygg anställning med goda meriter.

Trygg barnpassning Kungsbacka:

 • Noggrant utvald & utbildad
 • Erfaren & engagerande
 • Utvald efter era behov & tider

Kom igång med barnvakt fån myNanny i Kungsbacka

 • Steg 1 Inledande samtal

  Vi vill gärna hjälpa er med barnvakt i Kungsbacka kontakta oss därför för ett första samtal 0775-888008

 • Steg 2 Er nanny väljs ut

  Nu när vi vet om era behov börjar vi processen med att hitta en barnvakt som passar perfekt för just er!

 • Steg 3 Prova-på-möte

  När vi valt ut er nanny inleder ni med ett första prova-på-möte. Är ni inte nöjda hittar vi alltid en ny!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Pris för barnvakt i Kungsbacka

Alla våra upplägg börjar från 149 kr efter RUT-avdraget och varierar därefter beroende på vilket upplägg ni väljer. Vi kan hjälpa er med barnvakt i Kungsbacka på deltid, heltid eller vid sporadiska tillfällen!

barnvakt kungsbacka recension
96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff

Mer om myNanny barnvakt Kungsbacka

Barnpassning och barnvakt Kungsbacka

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Vanliga frågor & svar om barnvakt Kungsbacka

Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Kungsbacka?

Vi är väldigt måna om att ha trygga barnvakter. Därför gör vi ambitiösa och noggranna bakgrundskontroller på såväl er barnvakt i Kungsbacka som för en barnvakt i resten av Sverige. Vi granskar belastningsregister och eventuell historik som finns i svenska domstolar. För att ytterligare säkerställa att er barnvakt är lämplig för ansvaret som barnvakt genomgår de tester, utbildningar, intervjuer och obligatorisk certifiering. Ring in till oss om ni vill veta mer om hur vi anställer och väljer ut våra barnvakter i Kungsbacka! 0775-888008.

Genomgår en barnvakt från myNanny i Kungsbacka utbildningar?

Ja, alla våra barnvakter utbildas inom flera områden för att ni ska få trygg barnpassning. För att bli nanny hos oss på myNanny i Kungsbacka krävs tidigare erfarenhet av barnpassning men även avklarad utbildning inom HLR för barn, pedagogik, och i att förebygga olyckor. Att vi utbildar våra barnvakter inger inte bara trygghet för familjen utan även för barnvakten själv då den kan känna sig säker och kunnig på sin arbetsplats. Våra utbildningar gör att en nanny från oss på myNanny är väl förbered om en olycka mot förmodan skulle uppstå. Vi berättar gärna mer om hur vi utbildar våra barnvakter på myNanny, slå oss en signal på 0775-888008.

Hur ser priserna ut för en nanny i Kungsbacka? Kan jag använda RUT?

Våra priser för barnpassning varierar lite på hur länge ni vill ha barnpassning och vilket upplägg ni i familjen väljer. Gemensamt är dock att våra upplägg börjar från 149 kr per timme efter RUT-avdrag. På myNanny har vi en enkel prissättning: Det är samma pris oavsett om du behöver en barnvakt i Kungsbacka på dagtid, kvällar, nätter eller helger. Vi har trygga barnflickor i Kungsbacka för alla tider och behov. En nanny från oss har alltid erfarenhet av tidigare barnpassning, allt från nyfödda barn till barn på förskola eller i skolålder.

Var i Kungsbacka kan jag få en barnvakt från myNanny?

Vi kan hjälpa familjer med barnvakter oavsett om de bor i centrala Kungsbacka eller utanför i närliggande orter. Detta betyder att vi hjälper till med barnpassning om familjen exempelvis bor i Onsala, Åsa, Vallda, Fjärås kyrkby, Frillesås, Halla Heberg, Västra Hagen, Hagryd-Dala, Buerås, Röda holme, Gundal och Högås, Kläppa, Sätinge, Hjälm och Fjärås station, men självklart även i hela Göteborg.

När kan vi få hjälp med en nanny i Kungsbacka?

Oavsett när på dygnet ni vill ha hjälp med barnpassning har vi en barnvakt som passar ert behov. Vi erbjuder även barnvakter på veckans alla dagar – även på helgdagar. Ni kan få hjälp med barnpassning över längre perioder men även vid sporadiska tillfällen. En nanny från myNanny kan också sova över om det behövs. Skulle ni behöva en barnvakt under semestern är detta också möjligt — allt handlar helt enkelt om vad ni behöver, vi kan erbjuda en nanny som löser det mesta. 

Ring oss gärna på: 0775-888008 om ni har fler frågor kring barnpassning i Kungsbacka från myNanny!

Hur kommer vi igång med en barnvakt från myNanny i Kungsbacka?

Det är väldigt enkelt att komma igång med att hitta en barnvakt i Kungsbacka från myNanny. Det smidigaste är att ringa in till oss. Under vårt samtal kan vi tillsammans diskutera om ert behov och situation. Därefter jobbar vi stenhårt med att matcha precis rätt barnvakt som passat just er! Kom igång nu direkt 0775-888008

Karta för barnvakt, barnpassning

myNanny barnvakt Kungsbacka – barnpassning efter dina behov

Vårt mål är att vi ska ge dig det du vill ha, en barnvakt Kungsbacka som passar er, och då alla behov är olika är det också viktigt för oss att veta precis vad det är ni söker. Vissa familjer söker en barnvakt Kungsbacka som själv har barn och ibland till och med barnbarn. Medan vissa familjer snarare söker en barnvakt Kungsbacka som är som ett äldre syskon och kan leka med barnen, men som samtidigt både är utbildad och van att passa barn.

myNanny har båda kategorierna och allt däremellan. Vi kan dock försäkra er om att alla barnvakterna i Kungsbacka är noggrant utvalda och har det där lilla extra för att ni ska bli riktigt nöjda. Vi är så säkra att vi har en prova-på-träff med er utvalda barnvakt Kungsbacka för att ni ska få känna på barnpassningen med en barnvakt i Kungsbacka. Är du nöjd kan ni redan då boka in framtida träffar tillsammans med er barnvakt i Kungsbacka. Och så sköter vi allt pappersarbete och följer upp hur det går med er barnvakt Kungsbacka och hjälper till vid behov.

myNanny barnvakt Kungsbacka fokuserar på kvalitet, att det ska vara enkelt och vi tänker alltid långsiktigt. Ring 0775 – 88 80 08 för att boka en första träff med en barnvakt i Kungsbacka.

Några populära upplägg för barnvakt Kungsbacka är just nu:

 1. Barnvakt Kungsbacka dagtid
 2. Barnvakt Kungsbacka hämtning & lämning
 3. Barnvakt Kungsbacka kvällar och helger
 4. Barnvakt Kungsbacka heltid / deltid
 5. Barnvakt Kungsbacka akut
 6. Barnvakt Kungsbacka bröllop / event

 

Karta för barnvakt, barnpassning
Kontakta