0775 - 88 80 08

HelgStängt
Vardag09-19

0775 - 88 80 08
Kontakt

Hitta din barnvakt i Enköping

Med myNanny så får du den bästa barnpassning Enköping har tack vare engagerade och utbildade barnvakter som står redo att rycka in.

Mer information om vår barnpassning

Jag söker barnpassning Jag söker barnvakt

Få en gratis broschyr

Jag vill arbeta som barnvakt

En kvalificerad och ansvarig person

Det är en självklarhet att barnvakten dyker upp i tid och gör det som ni har kommit överens om. Om detta av någon anledning inte skulle ske så finns vi här som en garanti och ett stöd. Med ett välorganiserat upplägg så kan vi dock säga att det är väldigt sällan som något går fel och de som hyr in barnvakter med myNanny är mycket nöjda.

Barnpassning som man kan lita på

När man måste jobba över, gå på middag eller göra något annat där de små inte kan vara med så finns det god anledning till att ha kontakt med en person som man vet klarar jobbet därhemma. Med myNanny så kommer du alltid att ha tillgång till en barnvakt i Enköping och du behöver inte oroa dig för säkerhet eller kunskapsnivå. Våra barnvakter är certifierade, utbildade och mycket pålitliga.

Så ska en bra barnvakt i Enköping vara

Så som vi ser det så måste barnvakten ha ett genuint intresse för barn. Det är det här som gör att personen kommer att utvecklas och hela tiden bli bättre på att passa barn. Vi tycker att det är viktigt att barnpassning i Enköping inkluderar aktiviteter och annat som gör att barnen faktiskt får ut lite mer än säkerhet av mötet. Det är därför som vi fortsatt vidareutbildar våra barnvakter (mer om vår utbildning och certifiering av våra barnvakter) så att de lär sig att hantera olika åldrar och olika situationer på ett bättre sätt.

Börja med en gratis prova-på-träff!
1. Kontakta oss för mer information
Vi ringer snart upp

Eller ring oss direkt på0775 - 88 80 08

Vardagar09.00 - 19.00

HelgerStängt

2. Presentation

Vi presenterar den barnvakt som passar er familj och era önskemål bäst.

3. Prova-på-träff

Ni träffar er barnvakt för en gratis prova-på-träff varefter ni väljer om ni vill fortsätta eller inte.

Boka ett första möte med barnvakten redan nu!

Även om det kanske dröjer några veckor tills ni på allvar kommer att behöva barnvaktstjänsten så kan det vara klokt att boka in ett första möte redan nu. Det här ger er chansen att uttrycka vad som är viktigt och vilka behov som finns. På så vis så kan vi se till att ni får kontakt med en person som kommer att passa er och barnen alldeles utmärkt.

Det första prova-på-tillfället är viktigt och något som gör att man känner extra säkerhet då man väl behöver barnvaktningen på riktigt. Dessutom så är det här ett tillfälle då man kan gå igenom rutiner och prata om vad som ska ingå i passningen. Priset är flexibelt och dessutom så hjälper vi till med RUT-avdrag så att det hamnar på en mycket rimlig nivå.

Börja med ett gratis möte med den barnvakt vi väljer ut:

Kontakta oss för mer information

Vi ringer snart upp
0775 - 88 80 08

Vardagar: 09.00 - 19.00
Helger: Stängt

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få en gratis broschyr:

Välj önskat leveranssätt:

Jag är:

Skicka till:

Gatuadress Postnummer Ort
Ev. kommentar/meddelande

All personlig information är sekretessbelagd.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att få ett gratis prisförslag:

Beskriv vad du behöver hjälp med:

All personlig information är sekretessbelagd.