Tryggt, personligt & professionellt

Hitta en trygg Nanny Nu!

Med myNanny så går det snabbt att ordna med barnpassning som är professionell och säker, både för sporadiska uppdrag och för heltidspassning. Kontakta oss för en trygg nanny nu!

Hitta en nanny nu – en person med rätt kvalifikationer

När ni måste få nannyn snabbt

Oavsett varför ni akut behöver hjälp med barnen så kommer vi att ha en bra lösning för er. Våra nannies står redo att börja jobba på heltid eller komma då och då. Allting i enlighet med era behov! Ni behöver bara kontakta myNanny och tala om vilka behov som finns för att få en duktig nanny nu. Hon kommer hem till er för ett första möte och sedan så kan ni boka in passning i enlighet med ert schema. Det här är enkelt, och tack vare våra höga krav så kan ni vara säkra på att det rör sig om pålitliga och utbildade barnpassare.

Man ska ställa krav på den som ska passa barnen. Det tycker vi och därför så är det inte varje barnälskande person som får jobba med myNanny. Vi väljer ut de som är bäst lämpade för barnvaktsuppdrag och ser även till att de får kunskaper som krävs för att klara av olika situationer. Med vidareutbildning och certifiering så är vi säkra på att ni får det stöd som ni är ute efter. Faktum är att många av de som lejer nannyn via oss blir glatt överraskade. De var inte end medvetna om att det kunde innebära ett så stort stöd!

Den som kommer för att ta hand om era barn då ni inte kan vara hemma är väl insatt i hur man beter sig på ett säkert sätt i olika miljöer. Personen kan barns utveckling och vet hur man tar ledningen för olika åldrar och ser till att de får lämpliga aktiviteter. Våra nannies är självsäkra helt enkelt för att de har erfarenheten och för att vi finns här som ett viktigt stöd.

Vi ger våra nannies möjligheten att vidareutvecklas och förstå mer om barn och om barnskötsel. Det är detta som gör att våra uppdrag blir så stimulerande och att det är många som vill jobba med oss. Men som sagt vi lejer bara de som verkligen kommer att ge er det stöd som ni är ute efter och som har förmågan att anpassa sig till era rutiner.

Trivsel för barnen och för föräldrarna

Det är viktigt med trivsel då man får barnpassning. Barnen måste uppleva att nannyn tycker om sitt jobb och att de är viktiga. Föräldrar måste också uppleva att det är trevlig och bra stämning i hemmet då nannyn är där. Det här är kanske något som man tänker att man får tumma på då man behöver en nanny nu men så är det inte. I varje fall inte med myNanny!

Vi tänker på att ni ska passa ihop med den person som vi rekommenderar. Det är just därför som vi är noga med att ta reda på vilka behov familjen har och hur man tänker sig att arrangemanget ska se ut. När nannyn kommer och är helt med på noterna så blir det ofta så att man trivs mycket bra tillsammans från första stund.

Karta för barnvakt, barnpassning

Kom igång enkelt med en prova-på-träff!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå er och vad ni vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0775-888008!

 • Steg 2 Er barnvakt väljs ut

  Er nanny handplockas för era behov. Det viktigaste är att ni får riktigt bra barnpassning!

 • Steg 3 Prova-på-träff

  Ni träffar er utvalda barnvakt för ett första möte utan bindning. Fortsätt bara om ni är nöjda!

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar:

Upplägg & priser för Nanny nu

Vi kan hjälpa er oavsett behov & tjocklek på plånbok – fr. 149 kr efter RUT!

96%

är nöjda med barnpassningen

9/10

känner minskad stress i vardagen

100%

täckning, vi finns i hela Sverige

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

PROVA NU!

Börja med

en prova-på-träff

utan bindning

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Trygg barnpassning:
 • Personligt utvalda barnvakter
 • Gedigen bakgrundskontroll
 • Utbildade och certifierade
 • Finns över hela Sverige
 • Nanny för alla åldrar
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Flexibla upplägg
 • Enkelt att komma igång
 • Prova-på-träff
Ring nanny, barnvakt, barnpassning, barnflicka, myNanny Ring (vard. 09-19)

Mer om myNanny

Barnvakter som kan ta hand om hämtning

Signatur Karolina, nanny, barnpassning, barnvakt, barnflicka, myNanny

Karolina Eng, Barnpassningsspecialst

Själv tvåbarnsmamma till sönerna Adrian och Samuel