2023-01-30

Sara Wångmar på myNanny

Teater för barn i Stockholm – här är barnpassningsspecialistens bästa tips!

Stockholm är en stad med många olika teatrar för barn. Teater är en rolig och lärorik upplevelse för hela familjen och det finns många olika teatrar att besöka i Stockholm. Här är fem roliga och lärorika teatrar för barn i Stockholm!

Få mer kvalitetstid med familjen – läs om hur myNanny kan hjälpa er!

Teater barn Stockholm Dramaten
I Stockholm finns det gott om teater för barn.

Dramaten – Klassisk teater för barn

Dramaten har haft teater i Stockholm sedan 1788 och de erbjuder en mängd olika typer av föreställningar för barn. Dramaten har föreställningar med klassiska sagor och berättelser som är särskilt anpassade för barn. Detta är ett utmärkt tillfälle att introducera barnen till klassisk teater och kultur!

Svårt att få ihop vardagen?

Sara på myNanny här! Få mer tid till att göra roliga saker tillsammans med hjälp av en trygg barnvakt.

Mer om myNanny

Skansen – Teater i naturen 

Skansen är ett friluftsmuseum med en djurpark i Stockholm som erbjuder roliga och lärorika föreställningar för barn. De har bland annat teater i naturen med föreställningar för barn i natursköna miljöer. Detta är ett roligt sätt att introducera barnen för teater och samtidigt lära dem om naturen och historia. Föreställningarna på Skansen är ofta baserade på klassiska svenska sagor och berättelser, vilket gör det till en unik upplevelse ni inte vill missa!

Dockteater Tittut – Underhållande och engagerande dockteater

Tittut är ett av Stockholms mest kända dockteatergrupper för barn. De har varit verksamma i över 30 år och erbjuder föreställningar för barn i olika åldrar. Deras föreställningar är ofta interaktiva och handlar om ämnen som vänskap, kärlek, mod och spännande upptäcktsresor. 

Tittut har en bred repertoar av föreställningar, med både klassiska sagor och nyskrivna historier. Deras föreställningar spelas på olika platser i Stockholm – inklusive teatrar, bibliotek och skolor. Teatern använder sig av en mängd olika tekniker såsom trädockor, marionetter och levande musik för att skapa en underhållande och engagerande upplevelse för barnen. 

Teater barn Stockholm interaktiv
Flera teaterscener i Stockholm erbjuder interaktiva föreställningar för barn!

Teater Tre – Interaktiv teater för barn

Teater Tre är en teater för barn som erbjuder interaktiva föreställningar i Stockholm. Deras föreställningar involverar ofta publiken, vilket gör det till en rolig och engagerande upplevelse för barnen. De erbjuder också teaterverkstäder för barn där de kan lära sig om teater och skapa sina egna föreställningar.

Teater Pero – Innovativa och utvecklande föreställningar

Hos Teater Pero hittar du föreställningar som kombinerar mim, musik och dialog. Deras innovativa föreställningar har ett stort fokus på att barn ska våga utmana sig själva och förbättra sitt självförtroende. Teatern har även projekt tillsammans med Skapande Skola för att involvera barn i kultur i Stockholm.

Teater barn Stockholm med nanny
Våra barnvakter finns överallt i Sverige – från Skåne till Lappland.

Mer kvalitetstid med familjen med en personlig barnvakt 

Det är alltid bra att ha lite extra utrymme i kalendern, oavsett om det är för att du vill hinna med jobbet eller gå på teater. Våra professionella barnvakter kan anpassa sig efter dina specifika behov och ditt schema – vilket betyder att vi kan erbjuda barnpassning även på kvällar och helger.

Vi hjälper dig lösa livspusslet – läs mer här!

Sveriges bästa barnpassning enligt Trustpilot

Mer om myNanny

Författare

Sara Wångmar I Skribent på myNanny

Senast uppdaterad

15 mars 2024
Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Vårt mål: En nanny som är klippt och skuren för er familj!

Sara, barnvakt, barnflicka, nanny, barnpassning, myNanny

Sara Wångmar

Barnpassningsspecialist

Kontakta mig

Kontakta