Sara Wångmar på myNanny

2023-04-12

Vår guide till barnvänliga restauranger i Stockholm – 10 urgoda tips!

Stockholm är en stad full av fantastiska matställen, men att hitta en restaurang som passar både stora och små kan ibland vara en utmaning. Här är vår lista på 10 restauranger i Stockholm som passar perfekt för barn!

Vi finns i hela Stockholm – Läs om hur myNanny kan hjälpa er!

Det finns gott om barnvänliga restauranger i Stockholm.

Teatern i Ringen

Teatern i Ringen är en modern och familjevänlig samling av restauranger som ligger i Ringen Centrum på Södermalm. Restaurangerna på Teatern serverar god mat med menyer som inkluderar allt från klassisk husman till internationella favoriter. 

Hur mycket skulle det kosta dig att ta hjälp av en personlig nanny?

Räkna ut ditt pris snabbt och enkelt här!

Dirty Coco

Dirty Coco är ett drömmigt barnvänligt café i Stockholm där allt är rosa och hela taket är täckt med blommor. Menyn inkluderar allt från sallader till unika efterrätter – ett måste för hela familjen!

Se vår lista på teaterföreställningar för barn i Stockholm!

Vem kan säga nej till en riktigt smaskig pizza?

Eataly

Eataly är en italiensk restaurang som ligger på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Restaurangen serverar italiensk barnvänlig mat såsom pizza, pasta, risotto och mycket mer. Eataly extra speciellt är deras vackra La Piazza rum, som är konverterat från en gammal biosalong!

TGI Fridays

TGI Fridays är en amerikansk restaurang som finns på två platser i Stockholm – Gamla Stan och Kungsträdgården. Deras barnvänliga meny har allt från hamburgare och ribs till fajitas och sallader. 

Att äta ute på restaurang är en mysig aktivitet att göra tillsammans som familj.

Vapiano

Vapiano är en barnvänlig italiensk restaurang som serverar pasta, pizza, sallader och andra italienska favoriter. Det som gör Vapiano till en utmärkt plats för barn är deras roliga koncept – att man individuellt beställer rätterna på deras olika stationer för pasta, pizza och massa annat gott. 

Sjöpaviljongen

Sjöpaviljongen är en restaurang i skärgårdsmiljö som ligger vid Tranebergs strand. Restaurangen har en stor terrass med en vacker utsikt över Stockholm. Här kan du och din familj njuta av god mat och en mysig atmosfär.

Varför inte prova något nytt nästa gång du äter ute med ditt barn?

Zócalo

Zócalo är en mexikansk restaurang som finns på fem platser i Stockholm. Restaurangen erbjuder fräsch mexikansk mat där barnen kan prova tacos, burritos och andra mexikanska rätter.

Herrängens Gård

Herrängens Gård har funnits sedan 1700-talet i Älvsjö. På deras idylliska bistrocafé kan ni äta lyxiga mackor och prova på deras hembakade bakverk. Gården har även barnvänliga aktiviteter såsom loppis, utställningar och grillkvällar.

Många mysiga cafeér i Stockholm erbjuder både maträtter och fika.

Gamla Orangeriet

Gamla Orangeriet ligger i Bergianska trädgården i Stockholm och är en restaurang som serverar utsökt mat i en pittoresk miljö. Deras restaurang och café har både barnvänliga rätter och ett brett utbud av bakverk.

Pinchos

Pinchos är en tapasrestaurang med cirkustema där barnen själv kan beställa små rätter från en app. Ett roligt koncept som de definitivt kommer älska!

Alla barnvakter hos myNanny är utbildade och certifierade.

Få mer tid till familjen med en nanny

Vi hjälper dig att få mer tid i kalendern till kvalitetstid med ditt barn. Att anlita en barnvakt kan exempelvis ge dig möjligheten att njuta av en mysig middag med dina barn på restaurang – utan att behöva oroa sig för eventuell oro eller stress. Våra certifierade barnvakter kan hjälpa dig vart du än bor i Stockholm!

Lös livspusslet med en nanny – få ett gratis prisförslag!