Barnpassning för barn över 6 år

Vi har ingen övre åldersgräns – det äldsta barnet vi passar just nu är 15 år. Från och med att barnet börjar skolan kan vardagen förändras för många familjer. Nya rutiner ska fungera i vardagen där skolplikt och fritidsintressen avlöser varandra. Många familjer upplever att logistiken blir allt mer tidskrävande. Våra personligt utvalda barnvakter blir en ung förebild för skolbarnet och kan hjälpa till med att göra övergången enklare för hela familjen!

Få en barnvakt med erfarenhet av barn som är 6 år eller äldre

För oss är det viktigt att även föräldrar med lite äldre barn får den avlastning som de behöver i vardagen. Många av våra familjer med barn från 6 år och uppåt önskar hjälp med logistiken mellan förskola eller skola och fritidsaktiviteter och att ha en ung vuxen som förebild för barnet.

Våra barnvakter är handplockade efter varje familjs specifika behov och önskemål. Det är givetvis stor skillnad mellan varje år och barnvakten har alltid dokumenterad erfarenhet av just ditt barns ålder.

Utvecklingen som sker när barnet är över 6 år gammalt är både fysisk och psykisk. Nu är barnet inte lika öppen kring sina känslor längre, vilket gör att många barn blir mer inåtvända och känner ett behov av att vara för sig själva.

Därför är det särskilt viktigt att se till att barnet har sociala miljöer och personer i sin närhet att se upp till. En nanny kan vara en positiv förebild och en äldre kompis om barnet kan ha roligt med och inspireras av – utöver sina föräldrar och vänner.

Börja med en prova-på-träff
Prova vår barnpassning utan bindning! Träffa er personliga barnvakt och lär känna personen i lugn och ro, det är det bästa sättet att se precis hur bra det fungerar! (P.S. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot)?
 

En trygg, personlig barnvakt

Er barnvakt är personlig och har genomgått såväl bakgrundskontroll som utbildning i HLR för barn.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

fpf icon top

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag