Barnpassning 6-12 månader

Det händer otroligt mycket under barnets andra halvår! Utvecklingstakten är väldigt individuell under månaderna 6-12 och olika barn kan behöva olika saker. Personlig barnpassning utifrån den lilla bebisens och familjens egna behov hjälper därför många av våra familjer till en lättare vardag.

Få en barnvakt med erfarenhet av barn som är 6-12 månader

När barnet är mellan 6-12 månader tar det ofta sitt första riktiga steg in i världen – bildligt och bokstavligt! Nu är det extra viktigt att barnet känner sig tryggt och får upptäcka omvärlden i sin egen takt.

Barn i denna ålder påverkas mycket av andra i sin omgivning, hur vi mår och hur vi gör saker. Barnet blir också mer nyfiket och socialt – föräldrar upplever ofta att de nu börjar få tydligare rutiner än under barnets första månader.

Detta är därför en perfekt tid för många familjer att börja med barnpassning. Nu finns möjlighet att uppskatta hjälpen av en trygg barnvakt som ger hela familjen stöd i form av avlastning, så att man kan tanka lite ny energi!

Börja med en prova-på-träff
Prova vår barnpassning utan bindning! Träffa er personliga barnvakt och lär känna personen i lugn och ro, det är det bästa sättet att se precis hur bra det fungerar! (P.S. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot)?
 

En trygg, personlig barnvakt

Er barnvakt är personlig och har genomgått såväl bakgrundskontroll som utbildning i HLR för barn.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

fpf icon top

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag