Barnpassning 5-6 år

I åldern 5-6 år pendlar barnet mellan att känna sig både stor och liten. Kreativiteten flödar och många tycker om att berätta egenkomponerade sagor, pyssla och spela spel tillsammans med sin barnvakt. Barnvakten blir också en perfekt extra lekkamrat när kroppen växer och behovet av mer rörelse ökar!

Få en barnvakt med erfarenhet av barn som är 5-6 år

Utveckling kan både vara spännande och stundtals frustrerande för barnet, som nu börjar bli mer sjävmedvetet. Våra barnvakter är också uppmärksamma på att barnet ibland kan känna oro, ha humörsvängningar och behöva extra mycket närhet och uppmärksamhet. Det är också viktigt att tålmodigt hjälpa till med motgångar.

Barnet börjar också bli mer självständigt och kan vilja leka på egen hand. Det är viktigt att ge utrymme för detta om ett sådant behov finns, samtidigt som vi håller noga uppsikt.

Lärandet och utvecklingen sker fortfarande mest inom ramen för leken, där vi uppmuntrat aktivitet tillsammans med barnvakten.

Det börjar också finans utrymme för att träna på uppgifter av skoltyp. Det är också nu som barnet börjar kunna sitta stilla lite längre stunder och fokusera på en och samma sak. Här finns det gott om utrymme för enkla, spännande inlärningsaktiviteter!

Börja med en prova-på-träff
Prova vår barnpassning utan bindning! Träffa er personliga barnvakt och lär känna personen i lugn och ro, det är det bästa sättet att se precis hur bra det fungerar! (P.S. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot)?
 

En trygg, personlig barnvakt

Er barnvakt är personlig och har genomgått såväl bakgrundskontroll som utbildning i HLR för barn.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

fpf icon top

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag