Barnpassning 3-4 år

Nu är det fantasi och lek som gäller för barnet! De flesta barn vill leka tillsammans med en vuxen och imiterar och lär hela tiden från den äldre förebilden – något som våra duktiga nannies gladeligen hjälper till med!

Få en barnvakt med erfarenhet av barn som är 3-4 år

I 3- till 4-årsåldern börjar barnets kreativitet att flöda! Barnet tänker nu mer och har en stark inre dialog. Utklädnad och rollspel ligger i toppen bland populära lekar, som också är viktiga för barnets sociala utveckling. Barnet har en stor nyfikenhet och intresse för hur omvärlden fungerar i denna ålder.

Eftersom barnets humör börjar bli mer stabilt, kan det nu fokusera på problemlösning och rättvisa. Det är viktigt att barnet har en vuxen som kan hjälpa dem att navigera bland sina känslor och kring vad som är sant och falskt respektive rätt och fel.

Börja med en prova-på-träff
Prova vår barnpassning utan bindning! Träffa er personliga barnvakt och lär känna personen i lugn och ro, det är det bästa sättet att se precis hur bra det fungerar! (P.S. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot)?
 

En trygg, personlig barnvakt

Er barnvakt är personlig och har genomgått såväl bakgrundskontroll som utbildning i HLR för barn.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

fpf icon top

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag