Barnpassning 2-3 år

Många barn slutar med blöja under sitt andra eller tredje levnadsår. Det kan såklart variera, det är vanligt att barn blir torra både innan och efter detta åldersspann. Detta är en viktig ålder för det lilla barnet som nu börjar bli större! En ny lekkamrat i form av en glad och tålmodig nanny kan vara extra spännande, samtidigt som du som förälder också kan få lite mer tid över till annat!

Få en barnvakt med erfarenhet av barn som är 2-3 år

Vid 2-3 års ålder börjar barnet utveckla sin egnen identitet och personlighet. Humörsvängningar, önskan om trygghet, närhet och interaktion med andra står högst på listan. Många barn har ett större behov av att röra på sig än tidigare och får mycket spring i benen.

Barnets språkutveckling är även i full gång! Nu kan barnet bilda meningar och kommunicera genom språk istället för känslor. Att prova nya saker som att gå på utflykter och att högläsa böcker brukar vara mycket uppskattat.

Många av våra familjer upplever att de får ihop vardagen bättre med hjälp en trygg och rolig barnvakt, som gärna leker samma lekar och läser samma böcker om och om igen med det bestämda barnet!

Börja med en prova-på-träff
Prova vår barnpassning utan bindning! Träffa er personliga barnvakt och lär känna personen i lugn och ro, det är det bästa sättet att se precis hur bra det fungerar! (P.S. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot)?
 

En trygg, personlig barnvakt

Er barnvakt är personlig och har genomgått såväl bakgrundskontroll som utbildning i HLR för barn.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag