Barnpassning 0-6 månader

Den allra första spädbarnstiden kan vara väldigt omtumlande och det är inte alltid så lätt att få ihop vardagen. Vi vet hur underbart – men också hur utmanande – den första tiden med de allra minsta spädbarnen kan vara. Därför erbjuder vi trygg och säker barnpassning för familjer med spädbarn i åldern 0-6 månader från våra erfarna och särskilt certifierade barnvakter.

Trygg barnpassning för spädbarn

Under barnets första halvår är det mycket som händer! Sinnena utvecklas och alla känslor kommer på en och samma gång. Barnet använder känsel, lukt, hörsel, smak och syn för att kommunicera. I början genom skrik och tårar och så småningom även genom leenden och joller.

När barnet blir 4-6 månader gammalt börjar det dessutom att greppa saker med händerna och utforska hur de kan röra på sig. Många av våra familjer uppskattar hjälp med en barnvagnspromenad eller en extra vaggande famn som avlastning under den första tiden med ett spädbarn.

Börja med en prova-på-träff
Prova vår barnpassning utan bindning! Träffa er personliga barnvakt och lär känna personen i lugn och ro, det är det bästa sättet att se precis hur bra det fungerar! (P.S. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste familjer enligt Trustpilot)?

En trygg, personlig barnvakt

Er barnvakt är personlig och har genomgått såväl bakgrundskontroll som utbildning i HLR för barn.

myNanny finns i hela Sverige

Våra erfarna och trygga barnvakter finns i hela Sverige, såväl i storstad som på landsbygd!

Alla upplägg fr. 149 kr/t

Vi erbjuder hämtning, löpande barnpassning och barnvakt vid behov. Alla tider och veckodagar!

fpf icon top

Kontakta oss nu

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Få gratis prisförslag