Au Pair genom myNanny – en trygg och personlig upplevelse

Det är viktigt att välja en au pair-förmedling som du känner dig trygg med. Vi har ett nära samarbete med vår amerikanska partner AuPairCare och tillsammans kan vi erbjuda dig en rolig au pair-upplevelse där du känner dig trygg och alltid har någon nära att fråga. 

Varför välja oss?

Vi är stolta partners till den mycket etablerade organisationen AuPairCare

Rätt värdfamilj

Som en av Sveriges största barnpassningsspecialister har vi under åren lärt oss att på bästa sätt rekrytera barnvakter över hela Sverige och matcha dem med rätt familj. Vårt mål är att du ska få ditt livs roligaste äventyr i USA. Därför lägger vi stort vikt och fokus på att du ska hitta en värdfamilj som passar just dig.

Rätt utbildning och förberedelser

På myNanny är vi övertygade om att din au pair-upplevelse blir roligare och bättre när vi utbildar och förbereder dig på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder därför en rad olika utbildningsprogram och resurser – helt utan kostnad. Du lär dig bland annat om hur barnomsorg fungerar i USA, vad du ska tänka på under dina första veckor för att få en så bra start som möjligt i landet och många andra tips så att du kan känna dig trygg under programmet.

Alltid någon nära

Hos oss har du alltid någon nära till hands att fråga! Vi vägleder och coachar dig genom din ansökningsprocess – tryggt och personligt. När du har landat hos din värdfamilj har vår partner ett stort supportnätverk över hela USA, vars uppgift är att se till att du är trygg och har det roligt på programmet.

200 så kallade Area Directors finns utspridda över landet, så att du alltid har din lokala kontaktperson nära till hands för frågor. Ytterligare 10 Regional Managers har ett övergripande ansvar för din upplevelse och finns där för dig om det skulle behövas.

Fun fact är att dessa 10 tillsammans har över 200 års erfarenhet av att stödja au pairer och värdfamiljer till ett lyckat program!

En kvalitativ Au Pair-förmedling

AuPairCare är vår amerikanska partner och en av de största och äldsta au pair-agenturerna i USA. De har noga valt ut och stöttat au pairer och värdfamiljer i över 30 år.

Vi har valt att samarbeta med AuPairCare tack vare deras långa erfarenhet inom kulturella utbytesprogram, goda personliga service och fokus på att erbjuda ett tryggt och kvalitativt program för unga människor världen över.

AuPairCare är vad som kallas en officiell sponsor av au pair-programmet enligt amerikanska staten och är även medlemmar i den internationella au pair-föreningen IAPA.

Ta nästa steg mot att bli Au Pair

Gör en intresseanmälan eller hämta en gratis digital broschyr!

Läs mer om Au Pair-upplevelsen

Livet som Au Pair

Som au pair passar du barn och har en massa skoj tillsammans. Gå på mysiga utflykter och lär känna varandra helt enkelt!

Upptäck nya platser i USA

Utöver att ta hand om barnen hos din värdfamilj, så finns det flera möjligheter för dig som au pair att resa runt i USA!

Upplev USA som au pair

För oss är det viktigt att hitta duktiga au pairs till alla värdfamiljer. Skicka in en ansökan till oss och ta chansen!

Intresseanmälan