Så ansöker du till Au Pair-programmet

Det är vår högsta prioritet att kunna erbjuda våra au pairer och värdfamiljer ett tryggt och säkert utbytesprogram – därför utvärderas alla deltagare innan de accepteras till programmet. Vi är med dig hela vägen genom ansökningsprocessens 3 steg!

Så gör du: 3 steg till att bli Au Pair

Läs igenom våra 3 steg för hur du ansöker till au pair-programmet med oss. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över. Vi finns här och berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång!

Steg 1: Gör en intresseanmälan

Ditt första steg på vägen till att bli au pair är att göra en intresseanmälan hos oss. Därefter lotsar vi dig vidare genom hela processen!

Det finns ett antal krav för att kunna bli au pair som vi behöver säkerställa att du uppfyller. När du uppfyller de grundläggande kraven pratar vi igenom detaljerna kring vad au pair-programmet innebär och träffas också för ett personligt möte.

Därefter är du redo att starta din ansökan i vår onlineportal. Nu är det dags för oss och våra värdfamiljer att verkligen lära känna dig på riktigt!

Steg 2: Träffa potentiella familjer på en intervju

Stort grattis! Du har nu blivit antagen till programmet och värdfamiljerna kan se din profil online – och ta kontakt med dig genom vårt digitala matchningssystem. De familjer som tycker din profil är intressant vill gärna veta mer om dig! Ni bokar då in en intervju där ni kan lära känna varandra och tala om varandras förväntningar. Vi rekommenderar att du pratar några gånger med samma familj innan ni bestämmer er för att matcha med varandra!

Det är viktigt att alla trivs under sitt program-år och därför beslutar både au pair och värdfamilj om ni vill matcha med varandra. Vi förbereder dig för din första intervju med bland annat tips och förslag på frågor – vi finns med dig under matchningsprocessens gång. När det känns bra och ni båda har kommit överens om att ni är den perfekta matchen, är det dags att bestämma vilket datum du ska anlända till din nya värdfamilj. Nu är äventyret nära!

Steg 3: Förbered dig inför ditt äventyr!

Nu är det dags att förbereda dig på bästa sätt! Ett första steg är att ansöka om ditt visum på amerikanska ambassaden. Mötet med ambassaden sker fysiskt och när ditt visum är på plats är nästa steg att boka ditt flyg till USA!

Vi utbildar dig noga inom olika aspekter av rollen som au pair och förbereder dig inför ditt nya amerikanska liv genom vår onlineutbildning – Au Pair Academy. Nu är det verkligen dags att börja packa väskan!

Vill du veta mer eller komma igång?

Kontakta oss för mer information så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång!

Ta nästa steg mot att bli Au Pair

Gör en intresseanmälan eller hämta en gratis digital broschyr!

Läs mer om Au Pair-upplevelsen

Vem kan bli Au Pair?

Nyfiken på vad som krävs för att bli au pair? Det finns en del krav som man måste uppfylla för att kunna göra en ansökan.

Vad får jag som Au Pair?

När du blir au pair så får du möjligheten till att göra en hel del roliga saker, såsom att resa och träffa nya människor!

Varför resa med myNanny?

Få en trygg och personlig upplevelse som au pair med oss! Vårt nära samarbete ser till att allt går smidigt för dig.

Intresseanmälan