Vem kan bli Au Pair?

Det allra viktigaste för att bli au pair är att du tycker om att ta hand om barn! Som au pair ansvarar du för dina värdbarn och det är viktigt att du har erfarenhet och kunskap för att ta hand om dem på bästa sätt.

Utöver att tycka om att jobba med barn behöver du uppfylla vissa grundläggande krav.

Hur väl uppfyller du våra grundläggande krav?

Vissa grundläggande krav uppfyller du med tiden, som att du har rätt ålder till exempel. Andra kan du själv påverka och arbeta vidare med för att uppfylla. Till exempel att du har tillräckligt många timmars erfarenhet av att passa barn eller att du har tagit ditt körkort.

Kraven finns till för att vi ska kunna vara säkra på att vi erbjuder alla programdeltagare ett tryggt och framgångsrikt program – både för våra au pairer och värdfamiljer.

Våra grundläggande krav är att du:

1. Tycker om barn och har minst 300 timmars erfarenhet av barnpassning (Inte riktigt där än? Ansök om att arbeta som barnvakt hos myNanny)

2. Vill och kan stanna minst 1 år i USA

3. Är mellan 18 och 26 år

4. Har avslutad (eller är på god väg) gymnasieutbildning eller motsvarande

5. Har körkort (eller är nära att ta körkort) 

6. Har giltigt pass

7. Pratar god engelska

8. Är vid god hälsa

9. Har prickfritt utdrag ur belastningsregistret 

Om du svarar JA på alla punkter vill vi prata mer med dig! Har du frågor är du självklart alltid välkommen att kontakta oss. 

Ta nästa steg mot att bli Au Pair

Gör en intresseanmälan eller hämta en gratis digital broschyr!

Läs mer om Au Pair-upplevelsen

Vad får jag som Au Pair?

Livet som au pair har flera underbara fördelar, såsom en unik kulturell upplevelse, roliga äventyr och minnen du sent kommer glömma. 

Så ansöker du till Au Pair hos oss

För att kunna bli au pair och få bli en del av denna fantastiska upplevelse måste du först skicka in en ansökan till oss. 

Hur fungerar programmet?

Hur fungerar vårt au pair-program? Få en ordentlig inblick i USAs kultur och kombinera givande arbete med ledig tid till att resa! 

Intresseanmälan